Tilbake 2. januar

jul healer susanneKjære alle sammen!

Vil først benytte anledningen til å ønske dere alle en fredelig jul og et fantastisk nytt år. Måtte året bli fyllt med all hell og lykke.

2012 nærmer seg med stormskritt, og da er det like før jeg får se nye og gamle klienter igjen. Gleder meg enormt til å treffe dere , og ser frem til et spennende år med mange inntrykk.

Noen er allerede satt opp til time tidlig i januar, men pga et svekket datasystem har det vært vanskelig å kontakte samtlige klienter som har vært hos meg tidliger.

Har du allerede hatt time hos meg, og ønkser oppfølging er det derfor  viktig at du sender meg en epost. Jeg har lange ventelister, og kommer til å starte med disse så snart som mulig. Det er derfor viktig at dere som ønsker oppfølging gir meg beskjed, slik at jeg får dere inn i timeplanene min. Jeg har allerede mottatt mange epost, men er sikker på at det er flere av dere som gjerne skulle hatt time for oppfølging.

Til dere som har vært verdens mest tåldmodige mennesker, og holdt plassen deres på ventelisten i flere år. I løpet av første kvartal vil jeg starte på toppen av listen. Ingen på ventelisten har kommet til enda, så var du feks nummer 323 for noen år siden, har du fortsatt samme nr.

De som er øverst på ventelisten kan imidlertid forvente å høre noe veldig raskt.

Husk å oppdater kontaktinfo om dere har skiftet nr.

Dette gjelder både  gamle og nye klienter.

Dette gjøres til følgende epost: feedback.healing@gmail.com.

Merk eposten ” kontaktinfo venteliste”, om du er på venteliste.

Merke eposten ” kontaktinfo eksisterende kunde” om du er eksisterende kunde.

Da ønsker jeg med dette nye og gamle klienter velkommen!

Hilsen Susanne Ertsland Tønnessen