Mammaperm fra okt 2013

Kjære dere!

Jeg venter mitt andre barn, og tar derfor mammaperm  i okotober 2013.

Vil legge ut info så snart jeg vet når jeg er tilbake. Dette kommer litt ann på barnehageplass etc, men forventer å være tilbake først på senhøsten 2014.

De som allerede er i systemet vil få prioritet på oppfølging så snart jeg er tilbake. Jeg vil også jobbe meg fortløpende gjennom ventelisten så raskt det lar seg gjøre.

Det er mange som kontakter meg og lurer på om jeg kan gjøre unntak. Om de kan komme til time selv om de ikke har satt seg opp på venteliste. Beklager så mye, men de på listen har ventet i flere år allerede, og vil derfor ha prioritet så snart jeg har ledig kapasitet.

Jeg vet at mange føler det har vært fryktelig lenge å vente, men som alle andre mødre måtte jeg prioritere å være hjemme med baby i en periode. Til nå har jeg behandlet omlag 1000 pasienter, hvor mange er kjempe fornøyde med resultatene. Det vil bli din tur!!! Bare vær tåldmodig.  Jeg anbefaler at du beholder navnet ditt på listen, så kan du heller avslå om du ikke skulle ha behov for timen når det er din tur!

Håper dette besvarer noen av dine spørsmål!

Gleder meg enormt til å treffe dere igjen etter mammapermen!

En god klem fra meg!