Ventelisten oppdateres!

Oktober 2018,

Åpner mulighet for timebestilling igjen!

På grunn av enorm pågang siden 2009 var det lenge ikke mulig til å bestille time hos meg. Ventelisten ble så omfattende at vi måtte si stopp på 3000 klienter. Jeg er kjempe lei meg for at jeg ikke kunne ta imot alle som trengte hjelp den gang, men gjorde mitt ytterste for å hjelpe så mange som mulig.

Det har gått nesten 10 år, og nå føler jeg at tiden er moden for å oppdatere listen og gi nye klienter mulighet for å sette seg opp til time. Har du allerde satt deg opp på liste for lenge siden og fremdeles har behov for time? Du har selvfølgelis prioritet.  Send meg en epost med oppdatert kontaktinfo og at du fremdeles ønsker time.

Jeg vil også  benytte anledningen til å takke for at dere er så toldmodige. Jeg har full forståelse for at man kan bli frustrert av å måtte vente så lenge på time. Det har derfor vært utrolig rørende å motta så mange mail med varme, ros, omtanke og glede! At dere ser frem til at jeg kommer tilbake! Det betyr uendelig mye!

Husk at når man kommer til time, trenger man ofte oppfølging. Det har gjort at jeg har måttet prioritere dem som er inne i systemet. Jeg tar kun imot klienter på kontoret i Stavanger. Telefonhealing har ikke prioritet med mindre du har vært hos meg på kontoret tidligere.

Ønsker du å bli satt opp til time?

Send en epost til: healersusanne@gmail.com

Merk eposten: Timebestilling

Husk å inkludere: Fullt navn, hvor du bor og noen stikkord om hvorfor du har behov for behandling.

Bruk følgende epost om du er eksisterende kunde: feedback.healing@gmail.com (Dette gjelder kun klienter som har vært hos meg tidligere)

Minner om at jeg har flyttet til nye lokaler. Du finner meg nå i  Boganesveien 114, 4032 Stavanger (Klinikken ligger i 2 etasje over Gausel Frisør og Velværesenter)

Jeg gleder meg til å møte dere!