Hurtigliste

Hurtigliste

Bor du i Stavangerområdet og kan stille på kort varsel?

Pga enorm pågang, ble ventelisten min stoppet for flere år siden. Det betyr at uendelig mange har ventet i flere år for å komme til, og flere har desverre ikke fått muligheten til å sette seg opp på liste i det hele tatt. Dette er beklagelig, men jeg gjør så godt jeg kan. Jeg vil heller jobbe med færre klienter og følge dem skikkelig opp over tid, enn å ta inn for mange å få unnagjort jobben halvveis. Jeg er perfeksjonist i jobben, og ønsker gode resultater. Da må både jeg og dere være toldmodige.

Det hender imidlertid at det kan komme inn en avbestilling i siste liten, eller at jeg får muligheten til å jobbe litt ekstra.

I disse tilfellene har du mulighet til å sette deg opp på “kort varsel liste”. Det betyr at du må bo i Stavanger området, og at du kan stille på kort varsel. Du får som regel en dag og to på deg.

Grunnen er at jeg får mange henvdelser fra inn og utland som trenger lengre forberedelsestid. Mange er allerede på venteliste, men må ta fly langveis fra. Da nytter det sjeldent å be folk kaste seg rundt, og stille allerede dagen etter.

Har du muligheten til å stille på kort varsel kan du sende meg en epost på følgende adresse: feedback.healing@gmail.com.

Merk eposten: Hurtigliste, og et stikkord om hvorfor du ønsker å få behandling.

Gleder meg allerede til å treffe flere av dere!