Healing

Healing, hva skjer og hvordan fungerer det?

Mange har vanskeligheter med å tro at healing fungerer, og dette har jeg faktisk stor forståelse for. Sannheten er at jeg til tider har vanskeligheter med å forstå det selv.

Heldigvis er det slik at vi ikke trenger å ha en forklaring på hva som faktisk skjer for å kunne få gode resultater.

Nedenfor vil jeg prøve så godt det lar seg gjøre å forklare deg hvordan healing fungerer, og hva du kan forvente av en behandling med meg.

Hva skjer under behandlingen?

Først tar vi en samtale. Etter hvert vil behandlingen fortsette på en behandlingsbenk. Klærne beholdes på. Ofte benytter jeg håndspåleggelse. Andre ganger heales det med en viss avstand til kroppen. Jeg forklarer hele tiden hva som skjer, og du har muligheten til å stille spørsmål.

Under behandlingen, og ofte i de nærmeste dagene etterpå, kan du oppleve at det skjer noe i kroppen, eller i din bevissthet. Mange kjenner energistrømninger, varme, kulde eller såkalte ”prikkinger ”- ”murringer” i kroppen. Det er også vanlig å bli svært avslappet og tung i kroppen under og like etter en slik behandling.

Det er imidlertid viktig å nevne at det er helt individuelt hvordan man responderer på healing. Det er derfor ikke alle som opplever disse tingene som er beskrevet ovenfor.

Hvem kan ha nytte av healing?

Healing avgjøres ikke av hvilken sykdom eller medisinsk diagnose klienten måtte ha. Grunnen til det er at vi som mennesker responderer svært ulikt på behandlingen.

Healing kan hjelpe deg til avspenning, mer energi, et mer harmonisk indre liv og bedre kontakt med dine følelser. Som healer assisterer jeg ved å belyse hvordan du selv kan begynne å ta ansvar for din egen personlige vekst og utvikling. Dette gjøres gjerne ved at jeg ser på forhold i livet ditt som kan ha en medvirkende årsak til ubalansen.

Du trenger ikke “tro” på healing for å få hjelp. Healing er basert på en mellommenneskelig prosess, og er en form for “kommunikasjon”.

Det er imidlertid viktig å huske på at ikke alle sykdommer kan helbredes med healing. Behandlingene eller metodene er ikke ment å skulle diagnostisere eller behandle sykdom, eller som en erstatning for medisinsk tilsyn. For behandling av sykdom henvises den enkelte til sin lege.

Hvor mange behandlinger trenger jeg?

Dette er et spørsmål som går igjen når mennesker kommer til healing. Hvor mange ganger må jeg komme til behandling?
Svaret varierer veldig!
For små barn vil ofte en behandling være nok. Hos voksne vil det avhenge av type ubalanse og hvor lenge en har hatt ulike problemer. Det er ikke uvanlig å oppleve forbedringer etter kort tid, men det er ikke alltid gitt. Noen får merkbare resultater samme dag, men kan føle seg noe “mørbanket” i kroppen dagen etter. Ta dette evt som et godt tegn.

Ta et eksempel med vanlig kirurgi. Om man utfører kirurgi blir man gjerne bedøvet. Man kjenner gjerne lite når man våkner opp fra narkosen. Når bedføvelsen imidlertid forlater kroppen vil man kunne oppleve smerte. Det samme gjelder healing. Noen ganger kan det bli “verre” før det blir bedre.

De fleste healere vil kunne kjenne på energiene hvor mange behandlinger som trengs, og gi beskjed om dette allerede etter første healing. Går du til healing for å få hjelp for en bestemt “plage”/tilstand skal det skje en endring i løpet av et par behandlinger.

Healeren sin jobb er ofte å få andre til å få kontakt med kroppen sin. Kjenne når den gir signaler om at ting ikke er helt “på plass”. At en på et tidligere tidspunkt skjønner hva kroppen forteller en. Målet med healingen er at klienten kan bli mer aktiv i sin egen tilfrisknings prosess. Healeren er et verktøy, katalysator eller igangsetter i denne prosessen.

Jeg vil diskuterer disse tingene med deg ved første møte.