Healer Susanne

Mitt navn er Susanne Ertsland Askvik er 39 år, og godkjent healer  fra det norske healerforbund.

Jeg er klarsynt healer og medium. Jeg har hatt mine klarsynte evner  hele livet, men ble ekstra oppmerksom på dem tidlig i 20 årene.  Som healer har jeg en naturlig evne til å kunne formidle budskaper og overføre energi som kan fremme en persons vekst og helbredelsesprosess.

NB: Behandlingene eller metodene er ikke ment å skulle diagnostisere eller behandle sykdom, eller som en erstatning for medisinsk tilsyn. For behandling av sykdom henvises den enkelte til sin lege.

Det jeg derimot  kan bidra til,  er gjerne å fjerne blokkeringer og ubalanser slik at man som menneske kan bli mer i balanse, og dermed mer sunn og vital. Jeg har verktøy som gjerne kan hjelpe deg med å øke selvtilfriskningsprosessen og komme på bølgelengde med livskraften i deg selv og universet.

Før jeg begynte aktivt med healing, var jeg mye syk. I dag ser jeg hvordan min sykdomshistorie har lagt grunnlaget for at jeg lettere kan sette meg inn i andres menneskers smerte og livssituasjon, nettopp fordi jeg har vært der selv.

Du kan lese mer om min historie under “presse” i menyen.